Тринадесети годишен конкурс

Ideal Standard Баня на годината 2016

Начало Вдъхновение ИНОВАТИВНИ РЕШЕНИЯ И ТЕХНОЛОГИИ
ИНОВАТИВНИ РЕШЕНИЯ И ТЕХНОЛОГИИ

ИНОВАТИВНИ РЕШЕНИЯ И ТЕХНОЛОГИИ

Ideal Standard е лидер в предлагането на иновативни и дизайнерски решения в банята. Отдадеността на иновациите, ангажираността към непрекъснато подобряване и развитие на продуктите и вярата в устойчивия дизайн се отразяват във всеки от продуктите на Ideal Standard.
 

AquaBlade

Ideal Standard, лидер в предлагането на иновативни и дизайнерски решения в банята, разкрива своята революционна технология на измиване AquaBlade® - най-значителното откритие след казанчето на тоалетната през 19-ти век.

Системата AquaBlade® използва иновативната технология с „микро прорези”, която е проектирана като система от канали, което създава каскадна стена от вода от горната част на отвора на тоалетната чиния и две силни измиващи водни струи.

Брошура Aquablade
 

Технология Connect без ринг – хигиена, чистота и красив дизайн

Иновативната технология „без ринг“ за измиване на тоалетната има следните предимства:

  • Оптимално се разпределя потока от вода по вътрешната повърхност на тоалетната чиния
  • Лесно се почиства, защото липсват кухи, затворени пространства, в които се натрупват отлагания и замърсявания
  • Минимизира се разпространението на бактерии.

     

Технология Ideal Blue

Иновативна технология, която спестява вода, енергия и пари

Продуктите на Ideal Standard с Blue технология са конструирани така, че да използват по-малко вода и енергия, благодарение на функции като керамичният Click затварящ механизъм, ограничителят на дебита, и по-малкия обем вода, оставаща в смесителя след затваряне на ръкохватката. И тъй като те пестят вода и енергия, Вие пестите пари.

 

IdealPure® - революция в хигиената

С колекцията Ceramix Blue Ideal Standard въвежда IdealPure®:  Това е първият продукт на пазара, при който водата няма допир с никел и олово по своя път през смесителя. Тази революционна технология изпреварва изискванията на новите Европейски директиви за чистота на водата. При преминаване през IdealPureR водата не влиза в контакт с месинговото тяло на смесителя, а повърхностите, по които се стича водата, са изработени от специална пластмаса.

Другa иновативна черта на Ceramix Blue е намаляването на задържаната в смесителя вода с 80%, което означава по-малко вода за промиване на смесителя и повторно затопляне. Това води до 80% по-малко застояла вода (която позволява развитието на бактерии).

Друга колекция с тази иновативна технология е Connect Blue.
 

Archimodule

С модулната система от ново поколение Archimodule Вие можете да избирате индивидуални решения, които се вписват идеално във Вашите изисквания. Иновативната технология на Archimodule осигурява перфектна визия за всяка баня. Дори неравната мазилка по стените и нестандартни размери на плочките не са проблем.

Брошура Archimodule
 

BLUESTART технология

Тази уникална технология се предлага в новата колекция Ceraplan III. Този механизъм спестява вода, енергия и следователно финансови средства. Функцията му е да доставя само студена вода, когато ръкохватката е в централна позиция. Тази умна технология осигурява избягване на безмисленото затопляне на вода, когато се пусне обикновен смесител с ръкохватка в централно положение.